senka

• Metal Matik - MAŠINSKA OBRADA •

Metal Matik vrši usluge mašinske obrade struganjem, glodanjem, bušenjem, brušenjem čelika. Obavljamo i bravarske radove od inox-a (prohroma) i crnog čelika. Na zahtev klijenata projektujemo i izrađujemo, po uzorku ili crtežu pozicije mašinskih sklopova i rezervne delove u hemijskoj, prehrambenoj, rudarskoj i drugim industrijama.

Metal Matik doo, Beocin

Mašinska obrada

Raznovrsnost opreme i tehnoloških postupaka koje primenjujemo omogućavaju da izrađujemo delove za najrazličitije namene. U skladu sa zahtevima naših kupaca izrađujemo komponente i podsklopove za razne mašine u različitim oblastima industrije. Primenom CAD/CAM softvera Pro/ENGINEER u konstrukciono tehnološkom birou u mogućnosti smo da zajedno razmotrimo zahteve i ponudimo optimalno rešenje za vaše potrebe.

Struganje

Glodanje

Brušenje

senka
Metal matik logo

Ono što nas izdvaja od konkurentskih firmi je potpuno opremnjen mašinski park i stručan kadar u svim oblastima kojima se kompanija bavi.

Naš cilj jeste da svojim proizvodima zadovoljimo potrebe, želje i zahteve potrošača s toga smo stalno u procesu inovacija i idemo u korak sa razvojem industrije.

100% KVALITETNA

mašinska obrada struganje, glodanje, bušenje, brušenje čelika

Radno vreme
  • Ponedeljak - Petak : 07:00 - 15:00
  • Subota : Ne radimo
  • Nedelja : Ne radimo
Metal Matik info
All rights reserved © 2016 Metal Matik SZR
Design Studio Digital , Novi Sad, Serbia